Valen Agency

Sarah Klang

Hemsida Bilder Sarah Klang

Med en karriär som knappt bara börjat är Sarah Klang redan namnet på allas läppar. Under de senaste halvåret har hon fått fäste högt upp i P3s rotation med ”Left Me On Fire” och ”Mind”, golvat Sveriges TV-tittare genom framträdanden i ”På Spåret” och ”P3 Guld”, blivit Grammis-nominerad, och hunnit släppa 2018 års mest omtalade album – ”Love In The Milky Way”. Lovorden har haglat över albumet från alla håll och vårens turnédatum har sålt slut, ett efter ett.

”Love In The Milky Way” har hyllats för sina exceptionella låtar, sin stora och samtidigt återhållsamma produktion, och Sarahs oemotståndliga röstkonster. Ett debutalbum som rört recensenter och lyssnare till tårar.

KONTAKTA AGENT
Johan Calissendorff
+46 (0) 70-625 08 88
johan@valenagency.com

 

 

” Bästa svenska debutalbumet jag någonsin hört ”
– Jan Gradvall i TV4 Nyhetsmorgon

” Hon är artisten som alla längtat efter: som står för någonting alldeles nytt, alldeles färdigt, alldeles eget och som det är alldeles omöjligt att inte golvas av. ”
– Svenska Dagbladet

” Sarah Klang är på god väg att skaka upp samma kollektiva eufori som när Håkan Hellström och José González fick sina bullrande genombrott. ”
– Göteborgs-Posten

” Den osannolika debutanten Sarah Klang välte en fullsatt teaterlokal med en sorts hjärtekrossad Weeping Willows-tradition på steroider, i en mantel med orden ”Saddest girl in Sweden” och med en röst större än samtliga använda klichéer. ”
– Dagens Nyheter